Трудівники з Валяви відпочили в країні древніх пірамід

16.03.2016 08:23

Сім днів справжнього королівського життя на березі Червоного моря в Єгипті провели нещодавно 20 передовиків виробництва та 11 красунь «Урожаю». Команда щасливчиків охоче змінили робочі спецівки на яскраві купальники, озброївшись фотоапаратами, пересівши з комбайнів на літак, рушили на відпочинок. Залишивши домівку в сирій і холодній мжичці, після чотирьох годин польоту урожаївці опинилися під спекотним сонцем єгипетської пустелі, де як казкові оазиси постали п’ятизіркові готелі. Передовики сільського господарства розмістилися в шикарних номерах, плавали в морі й басейнах, смакували вишуканою їжею, яскраво розважалися. Ось так у Єгипті механізатори «Урожаю» перетворилися на дайверів, а дівчата – на засмаглих супермоделей!

Побували в такому раю і працівники Валявської філії «Урожаю»: Альона Качкар, Вікторія Задорожня, Алла Павлушкіна, Петро Базило. Вони охоче поділилися своїми враженнями від подорожі і відпочинку.


Алла Павлушкіна, бухгалтер, 23 років:
– За кордоном побувала вдруге, сподіваюся, не востаннє. Найбільше запам’яталася поїздка в Ізраїль, хоча вона видалася нелегкою, проте вартою того, щоб торкнутися святині. Найважче було адаптуватися до переміни клімату. Із сувенірів найцікавіша – картина з папірусу, що світиться вночі. Я повісила її в своїй кімнаті на згадку про той безтурботний час відпочинку.


Петро Базило, механізатор, 63 роки:
– За радянських часів їздив у Болгарію. Однак було це ще наприкінці 1980-х років. Перельоту не боявся, адже замолоду служив у Туркменії, тож підіймався в небо літаком не раз. Вразила природа, пальми. Усе насправді зовсім не так, як по телевізору. Кухня непогана: рис смачний, свіжі овочі, фрукти. Не встиг навіть усіх страв скуштувати через їх різноманіття.